Akasha Healing

Akasha betyder ”himmel” på sanskrit.

Akasha-arkivet eksisterer uden for tid og rum og indeholder al information om alle sjæle fra fortiden, nutiden og fremtiden; inklusiv vores egen personlige historie.

silver and blue stone ringDet er vores sjæls arkiv og indeholder information om alle de oplevelser og traumer, som vores sjæle har gennemgået. Disse oplevelser og traumer kan være med til at hindre dig i at leve dit liv fuldt ud.

I forbindelse med en session vil jeg derfor kigge på, hvad der hindrer dig i at gøre det, du vil. Jeg vil finde og cleare alle de blokeringer, som du er klar til at slippe. Meget af den karma vi bærer rundt på, tjener os ikke længere og kan tværtimod hindre os i at have det liv, vi inderst inde ønsker os.

Jeg kigger på din forbindelse til dit Guddommelige ophav, om du har karmiske forbindelser til andre sjæle f.eks. kontrakter med andre sjæle eller energitråde, der fastholder dig i negative gentagelser, negative overbevisninger, som er dybt forankret i din sjæl og blokeringer i din aura og chakras.

Der kan også være specifikke temaer, du ønsker at arbejde med. Du er måske blevet opmærksom på uhensigtsmæssige reaktions- og følelsesmønstre, som du gerne vil have både en forklaring på, men som du også gerne vil frigøre dig fra. Så er det det, jeg kigger på i dit arkiv.

For at jeg kan foretage en Akasha læsning, skal du giver mig tilladelse til at læse i dit Akasha arkiv. Til det skal jeg bruge dit fulde navn og fødselsdato. Derudover skal du være villig til at gøre en indsats og føle dig klar til at slippe det, der begrænser og bremser dig.

Fordi arkivet eksisterer uden for tid og rum, er den fysiske afstand mellem dig som klient og mig som healer ikke vigtig. Jeg kan derfor hjælpe uanset hvor i verden, du er.

Sessionen foregår ved, at jeg med din tilladelse og med støtte fra både mit eget og dit guideteam tilgår dit Akasha-arkiv. Du skal ikke foretage dig noget i den forbindelse.

Nogle kan mærke, når der arbejdes i deres arkiv, og oplever f.eks., at de får mere energi eller pludselig inspiration, mens andre ingenting fornemmer. Det er ikke noget at være urolig over, og det forsvinder igen hurtigt.

Herefter snakker vi sammen over telefonen, så du har mulighed for at stille spørgsmål til det, jeg har fundet, og vi snakker om den 21-dages challenge, jeg vil opfordre dig til at udføre. Du skal forvente at bruge 15-20 minutter dagligt på din challenge i de 21 dage.

Formålet med din challenge er en gang for alle at fjerne stagnerede energier og blokeringer, der er blevet fjernet, så de ikke sætter sig igen. Du skal fuldføre det arbejde, der er påbegyndt for at skabe varige ændringer og undgå at vende tilbage til, hvordan tingene altid har været.

Det er vigtigt, at din challenge rent faktisk er udfordrende. Ikke nødvendigvis fysisk, men det skal være en ændring, der kan mærkes; noget der kræver vedholdenhed eller som kan føles lidt grænseoverskridende eller angstprovokerende.

Hvis du for eksempel elsker at løbe og gør det ofte, vil det ikke kunne være din challenge, da det er vigtigt, at du ikke bare gør det, du plejer.

Hvis du kommer til at springe en dag over er det helt okay. Du starter bare forfra, da det er vigtigt, at det er 21 sammenhængende dage.

Når vi snakker sammen, finder vi præcis den challenge der passer til dig.

En challenge på 21 dage kan f.eks. være at danse, meditere, chakra-healing, en gåtur eller en daglig bøn. Vi finder en challenge, der passer til dig.

Det er forskelligt, om der kan mærkes en forandring umiddelbart efter clearingen Nogle blokeringer kan sidde så dybt, at der kan gå flere måneder, før de bliver sluppet helt fri. Vores ego vil prøve at holde fast i det gamle og velkendte uanset, om det er et negativt mønster, da egoet foretrækker at blive i komfortzonen, hvor alt er trygt og familiært.

Det er derfor et kontinuerligt arbejde at frigøre sig fra gamle mønstre og erstatte dem med nye og positive mønstre, der bringer værdi og glæde.

Interesseret?